Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Bilder till salu

| Inga kommentarer

Portugalpuff

Ordnade med mina bidrag till Fotografi för välfärd idag. Tre kopior 30×45 centimeter monterade på kartong. Kommer att finnas att bjuda på i Stockholm, Göteborg och Malmö lördagen 29 september.

Bjud mycket. Alla pengar från utställningarna går till välgörande ändamål, typ Stadsmissionen. Andra fotografer som skänker bilder är Micke Berg, Oscar Sandberg, Andreas Engman, Tobias Thunman, Sara Sjögren, Martin Hultén, Simon Preston, Johan Emanuelsson, Simon Rydén, Anders Jensen-Urstad, Christian Andersson, Björn Edin, Camilla Svensson, Tobias Hultén, Mika Korhonen, Camilla Lindberg, Ola Nilsson, Robert Versa, Oscar Wettersten, Tobs Welander, Gustaf Johansson, Marie Rosenqvist, Elisabeth Källblad, Björn Green och Thomas H Johnsson.

Platserna är Rörsjöparken i Malmö, Vasaplatsen i Göteborg och Humlegården i Stockholm. Utställning från 11 till 17, därefter försäljning.

Initiativet kommer från bildgruppen Agitera.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.