Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Mer multi

| Inga kommentarer

Inte så mycket multijournalistik som multimedia kanske, men jag fick ett tips från en vän om Dai Suganos multimediaspel på webben om bevakningen av en partikongress.

Kanske inte det allra bästa vi sett i genren, men inspirerande. Lägg särskilt märke till det höga tempot. Den gamla sanningen om att en stillbild behöver minst tre sekunder stämmer inte längre. Men bläh för att åka och bevaka en kongress med utrustning både för stillbild och video.

Annars känns det som att bildspel och webbteve börjar få rejält fäste i fotosverige. Mina journalistelever pratar spontant om webbteve och på Kalmar fotoklubb börjar flera intressera sig för bildspel på webben á la Sydsvenskans Lars Dareberg.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.