Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Take Off för Moderskeppet

| Inga kommentarer

Nu har duracellkaninen tillika photoshopmagistern Mattias Karlsson bytt batterier och dragit igång höstens aktiviterer på bildbehandlingssajten Moderskeppet.

Tips varje dag, video varje vecka och en jätteguide var fjärde månad är lovar han inför hösten.

Själv nöjde jag mig med att köpa min första bildbehandlingsbok på ett par år idag, mest för att jag har en känsla av att vissa av mina arbetsrutiner i Photoshop är fullt bakåtkompatibla med version fempunktfem från -99.

Eftersom jag ska hjälpa Mattias med vissa inslag till hans enorma distanskurs i digital bildbehandling vid Högskolan i Jönköping i höst vill man ju kunna hänga med lite i snacket och inte bara liksom… smartobjects?

Men om du fått plats på kursen, oroa dig inte. Jag ska inte vara bildbehandlingsmagistern.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.