Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

I want to be a Combat Shooter

| 2 kommentarer

Cameraarmor_2
Av någon anledning kunde jag inte sluta tänka på att försvaret just nu söker folk till en enhet som heter Combat Camera när jag la sista handen vid ett mini-mini-test av den här kameraskyddsvästen, eller vad man ska kalla det. Känslan av samhörighet med krigsmakten blev inte mindre av att gummibiten kallas Camera Armor.

Nu ska jag bara öva på att säga att jag skjuter bilder när jag menar att jag fotograferar så att illusionen av en ständigt beredd combat shooter blir komplett.

Mina åsikter om gummit avslöjar jag inte här eftersom Kamera & Bild betalar mig för att de ska få publicera det först. Men jag tror att det är okej att avslöja att jag varit på kanottripp, dock ej i stridskanot.

2 kommentarer

 1. Kom att tänka på en bisarr konversation jag hade med en av förre utrikesministerns livvakter. Han ville jämföra vem av oss som skjuter mest…
  Vi kom fram till att jag sköt veckan eller månaden vad han sköt på ett år.
  Men jag är ju trigger-happy…

 2. Någonstans är jag glad att det inte var tvärtom.
  Undrar hur många kilo bly en genomsnittlig livvakt gör av med på ett år förresten.
  Återvinns blyet från skjutbanorna?
  Är det överhuvudtaget bly i kulorna nuförtiden?
  Så många frågor, så få svar…

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.